Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mitä nyt? -draamatyöpaja opiskelijoiden ohjauksesta opintojen risteyskohdissa

3 maaliskuun @ 08:30 - 12:30

Mitä nyt? -draamatyöpaja opiskelijoiden ohjauksesta opintojen risteyskohdissa

Aika: Perjantai 3.3.2023 klo 8.30-12.30
Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampus (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki)

Draaman työtavat mahdollistavat monenlaisten teemojen käsittelyn niin sanotun vakavan leikillisyyden avulla. Otamme siis käsiteltävän teeman tosissaan, mutta työstämme teemaa leikillisesti erilaisten harjoitteiden avulla. Draamatyöskentelyyn osallistuminen ei vaadi kokemusta tai koulutusta näyttelemisestä tai teatterista, tarvitaan vain halua hypätä mukaan yhteiseen tekemiseen.

MITÄ NYT? -työpajassa sukellamme draaman keinoin tarkastelemaan mahdollisuuksia tukea opiskelijoita opintojen risteyskohdissa. Tapauskertomuksiin paneudutaan erilaisia matalan kynnyksen draamatyötapoja käyttäen. Nämä työtavat mahdollistavat asettumisen hetkeksi jonkun toisen nahkoihin ja laajentavat näin osallistujien näkökulmaa käsiteltävään asiaan.

Työpaja sisältää myös lyhyen katsauksen siitä, miten eri koulutusasteilla voidaan käyttää draamaa sekä opetuksessa että opiskelijoiden ohjauksen tukena.

Kouluttajana toimii Tytti Jäppinen (FM, teatteritiede; Teatteri- ja draamaopettaja).

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu mukaan ti 31.1.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 12 eli pidätämme oikeuden peruuttaa koulutuksen, mikäli osallistujia ei ole riittävästi. Maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä.  Koulutukseen sisältyy aamupala klo 8.30-9.00.

Mitä nyt? -draamatyöpaja opiskelijoiden ohjauksesta opintojen risteyskohdissa

Tiedot

Päivämäärä:
3 maaliskuun
Aika:
08:30 - 12:30
Kotisivu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_FGyJ61wK71bbq8FKUbuDBd7NwUPNVzbe-2DPayRZOAyxAA/viewform
Siirry sivun alkuun