Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TAT – Työpaja: Duunikoutsi-sovellus nuoren ohjauksen tueksi

4 joulukuun, 2020 @ 09:00 - 10:00

Kaipaatko uusia tapoja käsitellä itsetuntemusta, työelämätaitoja tai työnhakua ohjauksessa?

Talous ja nuoret TAT tarjoaa Uudenmaan opinto-ohjaajat ry:n  jäsenille työpajan, jossa pääset tutustumaan Duunikoutsi-sovellukseen ja saat arvokkaita vinkkejä sen hyödyntämiseksi nuoren ohjaamisen tukena.

Yhdessä OKM:n, EK:n, Oikotie Työpaikkojen ja SAK:n kanssa toteutettu Duunikoutsi auttaa nuorta (13-25v) konkreettisesti työnhaussa ja työelämätaitojen kartuttamisessa: sen avulla saa muun muassa tehtyä valmiin osaamispohjaisen CV:n ja sparrausta työnhakuun ja työhaastatteluun Duunikoutsin haasteita ja tehtäviä suorittaen. Tärkeänä osana tulevaisuuden työelämätaitoja Duunikoutsin avulla nuori pystyy harjoittelemaan myös itsetuntemukseen liittyviä osa-alueita, kuten tunnistamaan ja sanoittamaan vahvuuksiaan ja osaamistaan.

Sovellus on ladattavissa maksutta Google Play-kaupassa ja App-Storessa ja suosittelemmekin lataamaan sovelluksen puhelimeesi jo ennen työpajaa.

TAT julkaisee marraskuun alussa opetuskokonaisuuden Duunikoutsi-sovelluksen hyödyntämiseksi ohjaustyön tukena. Opetuskokonaisuus sisältää noin 10-20 min pituisia harjoituksia, joita ohjaajat voivat hyödyntää yksittäin tai koostaa niistä oman oppitunnin. Saat työpajan aikana myös ohjeita ja ideoita harjoitusten hyödyntämiseen.

Työpaja järjestetään etäyhteydellä Zoomin välityksellä.

Ilmoittaudu ma 23.11.2020 mennessä 

TAT – Työpaja: Duunikoutsi-sovellus nuoren ohjauksen tueksi

Tiedot

Päivämäärä:
4 joulukuun, 2020
Aika:
09:00 - 10:00

Tapahtumapaikka

Verkossa Zoomissa
Finland
Siirry sivun alkuun