Liity jäseneksi

Liity Uudenmaan opinto-ohjaajat ry:n jäseneksi

Uudenmaan opinto-ohjaajat ry:n tarkoituksena on työskennellä oppilaanohjauksen kehittämiseksi, opinto-ohjaajien ammattitaidon parantamiseksi, hyvän yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden edistämiseksi jäsenistössä sekä valvoa jäsenistön yleisiä ammatillisia etuja.

Jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, tutustumiskäynteihin sekä virkistystilaisuuksiin. Lisäksi saat yhdistyksen jäsentiedotteissa ajankohtaista tietoa muista ohjaukseen liittyvistä tapahtumista ja täydennyskoulutuksista.

1. Jäsenmaksu

    • Varsinainen jäsen 20 €
    • Opiskelijat ja eläkeläiset 10 HUOM! Skannaa ja lähetä yhdistyksen e-mailiin dokumentti, joka osoittaa oikeutesi alennettuun jäsenmaksuun. uudenmaan.opot(at)gmail.com,

Maksa jäsenmaksu Uudenmaan opinto-ohjaajat ry:n
tilille FI0680001070120952
(Danske Bank)
SWIFT/BIC: DABAFIHHXXX.

***Muista kirjoittaa viesti -kenttään oma nimesi.***

Jäsenmaksu on voimassa vuosikokousten välisen ajan alkaen 26.3.24 ja päättyen vuoden 2025 vuosikokoukseen. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosikokouksessa.

2. Rekisteröityminen

Jäsenmaksun maksamisen jälkeen rekisteröidy tällä sivulla yhdistyksen jäseneksi, jotta voimme lähettää sinulle tiedotteita ja pääset tutustumaan vain jäsenille tarkoitettuun materiaaliin. HUOM!  Mikäli olet jo rekisteröitynyt Uudenmaan opojen sivustolle aiempina vuosina (2017 jälkeen), ei sinun tarvitse rekisteröityä uudelleen.

Rekisteröitymisessä sinulta kysytään:

  • käyttäjätunnus (jonka keksit itse)
  • salasana (Ensimmäisen salasanan järjestelmä lähettää antamaasi sähköpostiin. Tämä salasana kannattaa heti muuttaa hieman helpommaksi.)
  • sähköpostiosoite
  • yksityinen puhelinnumerosi
  • kouluaste

                     

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

Yhdistyksen jäsenten tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Jos sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, päivitä itse tieto jäsenrekisteriin. Näin varmistat, että saat kaikki tiedotteet. HUOM! Tilin luotuasi saat sähköpostiin juuri luomasi tunnukset, ja voit kirjautua sisään sivustollemme.

Käytä jotain muuta selainta kuin Internet Explorer, esim. Chromea. 

Jäseneksi liittymisen jälkeen sinun kannattaa liittyä myös yhdistyksen Facebook-ryhmään: Uudenmaan opinto-ohjaajat ry.

Siirry sivun alkuun