Yhdistys

Uudenmaan opinto-ohjaajat ry

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1978.  Jäsenet ovat Uudenmaan alueelta ja edustavat monipuolisesti eri kouluasteita.

Uudenmaan opinto-ohjaajat ry on pedagoginen, opinto- ja oppilaanohjauksen kehittämiseksi työskentelevä yhdistys. Tavoitteena on opinto-ohjaajien ammattitaidon parantaminen sekä jäsenistön yhteishengen edistäminen. Yhdistys valvoo jäsenistön yleisiä ammatillisia etuja hoitamalla yhteyksiä opetus- ja työhallinnon viranomaisiin sekä Suomen opinto-ohjaajat ry:een.

Tavoitteiden toteuttamiseksi yhdistys järjestää koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, opintokäyntejä, tiedottaa, tekee esityksiä ja antaa lausuntoja. Jäsenistön hyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpitämiseksi yhdistys järjestää myös virkistystä kuten retkiä ja tapahtumia.

Toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja kuusi jäsentä. Yhdistyksen keväisin pidettävässä vuosikokouksessa valitaan erovuoroisten tilalle uudet hallituksen jäsenet. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

HUOM! Jos olet Suomen opinto-ohjaajat ry:n (SOPO) jäsen, et kuulu automaattisesti Uudenmaan opinto-ohjaajat ry:n. Olemme itsenäinen alueyhdistys ja jäsenmaksumme on vain 20 €. SOPOon liitytään henkilöjäsenenä maksamalla SOPOn jäsenmaksun. Kannattaa liittyä kumpaankin 🙂

Yhteystiedot

uudenmaan.opot(at)gmail.com

Facebook:
Uudenmaan opinto-ohjaajat ry

Siirry sivun alkuun